De app krijgt een broer!

Ik zie het geboortekaartje van App op 1 augustus 2014 nog zo voor me. Een lekker knulletje met een grote krul op zijn hoofd. Het leek me meteen al een pienter mannetje.

App is inmiddels al helemaal ingeburgerd, maar toch had hij nog wat te leren, vonden sommige medewerkers. Hij heeft daarom de laatste maanden een spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt.

Zo kun je nu een profielfoto toevoegen. Er zijn dynamische tegels om snel diensten te kunnen filteren. Je kunt je beschikbaarheid registreren, waardoor je straks automatisch aanbevolen diensten ontvangt. Er is een inbox met de aanbevolen en uitgenodigde diensten. Bovendien kun je zelf je diensttijden aanpassen als je langer of korter hebt gewerkt. Geplande diensten kun je aan je eigen agenda toevoegen en als je even niet gestoord wilt worden, zet je hem eenvoudigweg op ‘stil’. Volop nieuwe mogelijkheden dus.

Ik heb trouwens ook nog ander groot nieuws: app krijgt binnenkort een broer. Binnenkort mag hij voor het eerst naar buiten. Zijn naam is in ieder geval hip: Youbahn.

Zeker als je de naam een paar keer achter elkaar uitspreekt, wordt hij steeds stoerder. En hij past ook goed bij wat Youbahn allemaal in zijn mars heeft. Youbahn staat voor snelheid, kracht, betrouwbaarheid en persoonlijkheid.

Youbahn is een nieuwe online studenten uitzendorganisatie. Youbahn maakt de online verbinding tussen HBO- en WO-studenten die werk zoeken en opdrachtgevers die werk hebben. En in dit geval niet alleen voor de zorg. Ook voor horeca, retail, logistiek en zakelijke dienstverlening.

Youbahn krijgt ook een gezicht. Zijn naam is Tim Visser! Tim is professioneel Rugby speler in het Schotse nationale team. Een foto van Tim is alvast bijgevoegd. Tim staat ook voor snelheid, betrouwbaarheid en kracht en dat is te zien ook!

Eind maart wordt de nieuwe onderneming Youbahn ten doop gehouden. Ik zorg er voor dat ik er bij ben! 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: