Operational excellence, empowerment en continuous delivery

Zorgwerk had steeds een paar uitgangspunten voor ogen bij het ontwerpen van de nieuwe manier van inrichten en werken.

Die uitgangspunten zijn betrekkelijk simpel: de cliënt vraagt goede zorg van een betrokken en goed gekwalificeerde medewerker, de opdrachtgever wil zonder veel ‘gedoe’ en zo snel mogelijk een adequate invulling van openstaande diensten en de medewerker wil zoveel mogelijk zelf kunnen bepalen waar, wanneer en met wie hij werkt, zodat er een goede balans is tussen werk en privé.

Dit leidde tot de filosofie van Zorgwerk: 

Betrokkenheid en operational excellence bewerkstelligen door empowerment, in combinatie met een continue streven naar niet aflatende professionaliteit met oog voor het welbevinden van medewerkers.

Wie wil vernieuwen, wie het werk anders wil organiseren moet het aandurven om bestaande structuren en manieren van organiseren los te laten. Uit de comfortzone dus.

In de actuele digitale wereld gaat het om continue vernieuwing en de bereidheid om elke dag te leren en op basis daarvan de werkwijze aan te passen en verder te innoveren: continuous delivery. 

We updaten het platform continu met nieuwe ideeën, concepten en functionaliteiten, die het bestaande werk soms vereenvoudigen en soms juist radicaal veranderen.

De basis is gelegd: een match met een goed gekwalificeerde medewerker kan nu binnen 30 seconden zonder tussenpersonen tot stand komen.

Dat kan doordat opdrachtgevers via het platform telkens direct alle gekwalificeerde medewerkers bereiken. Medewerkers kunnen zichzelf 24/7 (binnen de door ons gestelde grenzen) inplannen zonder bureaucratische hobbels.

En nu verder, wij willen steeds dat stapje voor zijn. Vandaag, morgen en in de toekomst blijven wij werken aan de volgende stap om de best mogelijke zorg te kunnen blijven faciliteren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: